Da tenkte jeg å vise dere hvilke sminkeprodukter jeg bruker til hverdags. Jeg bruker ikke så mye lenger, og har klart å begrense hudsminken ihvertfall til kun fast foundation og en blanding av bronzer og rouge i kinnene. Men uansett, her kommer det:

Først:

DEFINE-A-LASH er fortiden favorittmaskaraen, funker utrolig bra i forhold til prisen og er absolutt en av de beste jeg har prøvd, ESTE´E LAUDER MASKARA OG PRIMER  funker helt OK, jeg hater egentlig børstene på begge to men har prøvd de ut en stund nå (skal ikke gjøre det igjen..)

MIN NYE FAVORITTFOUNDATION FRA SHISEIDO er overaskende bra, den dekker godt, er lett å ta på med svampen som følger med osv, kanskje lite minus at det er lite i boksen..? ISADORA  POWDER`ET  er UTROLG mørkt og brukes kun i kinnene, er også litt glitter i dette så dette hører jo egentlig med til konkuransesminken jeg bruker.

FAVORITTBLUSH FRA CLINIQUE er enkelt og greit en veldig bra blush som funker supert, børsten er jo også anvendelig.

QLINIQUE EYELINER som egentlig er generelt dårlig og lite holdende, BODY SHOP base øyenskygge og GAMMEL QLINIQUE-MASKARA børste som brukes til å fikse bryn.

Såå, jeg håper dere er fornøyde med den superkorte andmeldeldsen og en smakebit på min hverdagssminke. Hvis noen skulle lure så er chanel-øyeskyggepaletten som er på det øverste bildet i to grå-svarte nyanser som brukes på konkuransser, og parfymen er fra DKNY og heter såvidt jeg husker "Be delicious" eller noe lignende.

 

Jeg heter Vilma, er 13 år, og kommer fra Asker. Bloggen min handler om hverdagen og mye annet som sminke, outfits osv. Håper du liker bloggen!

+ Legg meg til som venn


Arkiv


· Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011


Kategorier


· #Wants · Bildeserier · Blogg · Inspirasjon · Interiør · Kamera · New in · Om Meg · Outfit# · Sminke · Videoer

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits