Er veldig skjelden jeg finner ut hva jeg skal ha på meg dagen før, men idag gjorde jeg det! Elsker at det er så varmt ute nå, og masse sol, så da blir det sort strømpis, shorts og singlett imorgen. Og selvfølgelig vaaarm utejakke da ♥ overlever ikke uten. 

singlett og shorts BIKBOK strømpis H&M ellerno

Nå skal jeg hoppe i dusjen, før jeg skal gjøre litt lekser før jeg sovner. Vi snakkes imorgen fine lesere! :**
Hjemme fra en koselig dag. Treningen varte fire timer idag før jeg direkte etter trening dro på Egon i Sandvika med søsken og farmor og farfar (kjempekoselig!). Det ble pizzabuffet som vanlig, i tillegg til supergod is inne på senteret etter på ♥ kan vel egentlig bare si det sånn at jeg eeelsker god mat jeg. Var også å så på løvenes konge i 3D som var utrolig søt, før vi dro hjem.

Dagens outfit ser dere vel egentlig over her, men kan jo vise piittelitt bedre:

Neinei, ikke rotete i bakgrunnen i det hele tatt..

genser CARLINGS bukse BIKBOK militærgrønn jakke H&M

 
Tshirt NEW YORKER bukse BIKBOK

♥Hva syntes dere? Jeg er jo sløøøv på antrekk i hverdagen, men skal prøve å bedre meg!
Da er jeg endelig hjemme fra Estland og tilbake med bloggingen!:)

Estlandturen var utrolig gøy og minne for livet. Masse folk så på konkurransen i tillegg til at det var kjempemange superflinke jenter fra hele verden med, morsom opplevelse! Hvis noen har ønske om at jeg skal legge ut innkjøpene er det bare å si ifra forresten.

Nå er jeg nettopp hjemme fra en liten tur i byen. Vi fikk nemlig avspasere halv 12 idag og da ble vi såå fornøyde, wiii, elsker korte skoledager. Handlet et par superbehagelige bukser og en liten ting til rommet, kan sikkert vise senere. Legger ved dagens outfit:

genser GINATRICOT bukse PIECES

nydelig vær idag!!

Nå er planen å gjøre bittelitt lekser før Hanna kommer opp en tur for å pugge til engelsk-foredrag. Vi snakkes!!♥
Halo!

Nå er jeg hjemme fra skolen.I nuet sitter jeg å spiser kjeks(..) Dagens outfit var jo ikke veeeldig fin eller spesiell eller noe, så den kommer ikke i et eget innlegg.I rundt fem-tiden drar jeg på trening, er hjemme sent ikveld men skal få prøve å blogget likevell. Og hvis noen lurte; rle-prøven idag gikk drittdårlig.. Jaja, uansett, nå må jeg fortsette med johan sverdrup, karl johan og alle de andre..vi blogges!♥

 
#T-shirt H&M Bukse Cubus

Fetfet outfit daa, haha. Har ikke sånn veldiig spesiell stil egentlig. Digger f.eks joggebukser ♥, hettegensere, og t-shorter.. Men likevell er jeg glad i å pynte meg også, men er vel ikke den som går mest pyntet på skolen. Jeg liker å gå med behagelige klær, men olabukse eller joggebukse er vel å se meg i på skolen.

Nå begynner jeg straks(..?...?) å begynne å øve til rle-prøve vi har imorgen, har nemlig greid  å utsette det heele tiden. Skulle egentlig begynne for tre timer siden da men..greide å finne noe annet å gjøre..facebook var jo et alternativ..
Jeg heter Vilma, er 13 år, og kommer fra Asker. Bloggen min handler om hverdagen og mye annet som sminke, outfits osv. Håper du liker bloggen!

+ Legg meg til som venn


Arkiv


· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011


Kategorier


· #Wants · Bildeserier · Blogg · Inspirasjon · Interiør · JustGirlyThings · Kamera · MyWardrobe · New in · Om Meg · Outfit# · Sminke · Stjel stilen · videoblogg · Videoer

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits