topp fra CARLINGS

øyenbrynspenn fra H&M

Veldig fornøyd med gårsdagens innkjøp. Kjøpte i tillegg til dette litt undertøy og masseee god mat (som vanlig). Toppen hadde kommet inn dagen før jeg kjøpte den, så den var helt ny inne, og øyenbrynspennen var overraskende bra, og brynene blir SÅ mye finere med den på! Kanskje dere ser forskjell fra bildene over i dette innlegget og på eldre innlegg?
Heia!!(:

Nettopp sett litt på mgp, spist godiis og bare slappet av siden jeg kom hjem fra trening. JOO: sangen Young Wild & Free har gått på repeat et par tusen ganger de siste dagene..og ikke minst inni hodet mitt! hahah Da er det bare for dere å begynne å høre på den også..

Jo! kjøpte en høytlivshorts her på torsdagen(?) tror jeg. Den lyse shortsen er allerede favoritt, gleder meg til sommeren, da skal den bli brukt MASSE! 


Fra BikBok

Men nå er det barca-kamp, vi snakkes!!♥♥


Da er dette bestillt! :D Kjolen i nude rosa er bestillt i grå, men nå er den utsolgt, så da får jeg bare håpe den ble med i hele bestillingen. Begge kjolene var jo billigere en genseren, kjolene kostet vel rundt 179per stykk på salg begge to. Har nemlig vært innom nelly tuuusen ganger etter jula for å se om det var noe fint på romjulssalget. Selvfølgelig ble den kjolen jeg egentlig skulle kjøpe solgt rett før jeg trykte på "bestill" knappen, noe som var utrooolig kjipt, skjekk hvor fin den var da: >

Nå skal jeg ned i soffan igjen. Har vært hjemme hele ukenfra skolen siden jeg er syk, og jeg blir hjemme en dag til. Den dumme syken! nå er jeg pisslei, orker ikke mer! hahah..men uansett, vi blogges senere, innlegget om den boken kommer ikke før senere siden blogg.no har problemer med bildeopplasteren så fortiden får jeg ikke til å laste opp alle bildene som egentlig skal være med.. men nokk om det...snakkes! ;)

Jeg heter Vilma, er 13 år, og kommer fra Asker. Bloggen min handler om hverdagen og mye annet som sminke, outfits osv. Håper du liker bloggen!

+ Legg meg til som venn


Arkiv


· Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011


Kategorier


· #Wants · Bildeserier · Blogg · Inspirasjon · Interiør · Kamera · New in · Om Meg · Outfit# · Sminke · videoblogg · Videoer

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits