VERDENS BESTE gladsang!(:
? taken by meDa skal jeg legge meg straks, er jo skole på mandagen og da må ikke døgnrytmen være helt krøllt, haha. Har ikke gjort så mye ikveld, men så akkuratt en superbra dokumentar om Stargate som var superbra! Anbefaler folk å se, tenk at to Norske gutter har skrevet så sinnsykt mange hits gjennom tidene! Visste ikke at det var de som hadde skrevet alle hiténe engang jeg..


Jahh, her ligger jeg nå da..:P

Har også satt opp noen fler bilder på skapet mitt idag. Kjøpte lærertyggis etter trening idag, så nå sitter de ordentlig fast på veggen, utrolig smart. 

genser BIKBOK bukse CUBUS vest ESTLAND skjerf PIECES sko VEGABOND

Mange bilder idag!(: Uansett, hva syntes dere om outfitten?
Dagens frokost! wii, elsker smoothie :) 

Ble vekt halv ti av lillesøster som spurte om jeg var våken..ja, da våknet jeg ihvertfall. Var deilig å sove ganske lenge for en gangs skyld, siden treningen ikke starter før ett idag. Elsker vinterferie! Fra tirsdag til onsdag overnattet Hanna, før hun dro hjem på morningen før jeg skulle på trening, alltid koslig med overnattingsbesøk. 

Ellers igår kveld begynnte jeg å brette alle klærne mine, et bilde fra nuet:

ohyezz, masse klær;)

Senere kommer outfitbilder, rekker jo faktisk å ta på meg noe annet en treningsklær idag også. Såå fornøyd! (:

 
Halo BL♥GGEN :)

Da er jeg supergira, for aller første videoen på bloggen lastes opp nå! Det blir en video av rommet mitt i første omgang, så ikke av meg helt enda, men video blir det ihvertfall. Håper dere blir fornøyde med det? Ellers hadde det vært supert hvis dere kom på noe jeg kunne ha videoblogg om og at dere kommer med forslag. Uansett, nå skal vi bare pakke ut av hytta før det bærer hjem, også blir det trening hjemme imorgen. Elsker å være hjemme jeg, så det blir godt♥Gleder dere dere til videoblogg? Har dere noen forslag til en annen gang?
vi snakkes hjemme hjerter :*

 
Mitt mesterverk! hahah

Har aldri før bakt cupcakes, og har aldri skjønt forskjellen heller? Det er jo bare muffins med glasur på..? Men de ble gode da, uansett om de heter cupcakes eller muffins. Også var de jo utrooolig lette å lage da:

Ekkle neglelakkrester på neglen, grunnet retusjeringen. 
Ellers har jeg sånn egentlig ikke gjort veldig mye idag heller. Langrennstur som vanlig. Også har jeg sittet tiimesvis forran dataskjermen, takk gud for internett her:)) Har surfet å sett på Victorias Secret´s nye bikinier kjempelenge, og de har SÅ mye fint! Har funnet 3 favoritter som garantert skal hjem før Spania-tur til sommern, og også en superkul hettegenser som er veldiig meg da: hettegenser ♥ sterk farge+ Vilma = ♥sant♥, underlig nokk. 

Ja, hehh, fritids nokk hadde jeg til å sette på prisene på en kollage da, men praktisk er det jo. Da er det bare å finne 1068kr snarest da..og endel ekstra til toll og frakt (kjiipt). Bikinien i midten er bare den nydligste i verden, den er så fiin! Nå er det ikke så innmarri lenge til sommer da, gleder meg sykt. Uansett, nå er det vinter og ski en stund til, men jeg drar hjem fra hytta imorgen for å trene. Vi snakkes!

 

 
tjaa, lite sminke

Heii fine lesere! Her har jeg sittet halve kvelden, haha. Men i tillegg har jeg også sett en kjempesøt film som het zookeeper. Handlet om en....ja, dyrepasser. Haha, men uansett, anbefaler å se den! ;) 

Jeg blir så utrolig rastløs på hytta! Ingen venner å ringe, ingen tv som sender gossip girl (♥), og ingen trening jeg må dra på. Men er egentlig utrolig deilig også! Slipper masse styr, og kan heller bare kose oss hele familien med filmer og koselige skiturer, det er så alt for sjeldent!  Planene for imorgen er egentlig ikke så store de heller, eneste jeg er å jobbe med norsk-presentasjon, men det finner jeg nokk tid til.

Nå blir det leggetid, vi snakkes imorgen! :):)
 

 
Idag gik jeg først en passe lang langrennstur med pappa. Det blåste helt sinnsykt mye! Holdt på å blåse ned flere ganger jeg, hahah. Når vi gikk over vannet så vi (eller jeg..) heller ingen ting, alltid sinnsykt smart å gå uten solbriller da.

Vi sto også en liten stund i bakken, men etter en times tid dro vi inn til hytta igjen å spiste middag. Har ihvertfall fått gjort noe idag da:)

Nokk med sjokolade på hytta da ihvertfall! hihi


wiii

Nå har lillesøster ekstremt lyst til å gå ut å lage snøhule, så da får vel jeg bare bli med da. Vi blogges senere!;)
 
Da har jeg fikset nytt design. Headeren er vel bare midlertidig men ellers ble jeg egentlig veldig fornøyd. 

Ble veldig enkelt med hvite og nude farger, men syntes egentlig det er ganske stilig. Hva syntes dere da?♥
Da er jeg kommet frem på hytta! Rakk ikke å blogge mere igår ettersom vi pluttselig fant ut at det var en del jeg manglet og måtte finne nye slalomsko,skistaver og utebukse siden jeg visstnokk hadde vokst ut av alt på en time på liertoppen. Boblebukse fant jeg da ikke, men resten gikk faktisk rimelig fort.

Joo! Tenkte jeg også kanskje skulle få prøvd å få til et nytt design nå som jeg først har tid. Er ikke helt fornøyd med det jeg har nå, liker ikke helt oppsettet og sånt.. Tenker ihvertfall å slappe av masse nå som jeg først har tid da:))

stiiivt smil

ellers idag har jeg ikke gjort mer en å sitte i bilen bak dette, i flere timer:

kjedeliig, haha. 

Nå skal jeg bare chillen et par timer til. Bakken stengte dessverre for en halvtime siden så daa får det blir imorgen. Vi snakkes senere da hjerter!:**
Da tenkte jeg å tipse om, eller ikke tipse, men vise noe som jeg syntes er veldig fint og har begynnt å gjøre i det siste. Jeg elsker jo å gå med hestehale, og det er ikke alltid like gøy og spennende, så istedenfor å kun bruke en svart strikk bruker jeg et annet bånd som for eks. et rødt sløyfebånd eller andre pyntebånd. Jeg syntes ihvertfall det blir ganske fint, og det funker og pynter opp det du har på deg selvom du kanskje bare har på en slapp hettegenser en dag. I tilleg gir det et litt søtt preg!

 


Da er jeg hjemme etter nokk en dag på skolen. Gleder meg bare til vinterferien!!(:

haha, sånn lå hunden min, Sofus, når jeg kom hjem idag, søt da♥ Jo, tenkte å vise kortet/bildet jeg kjøpte igår. Ikke noe stort eller noe men syntes bare det var såå søtt.

Men nå blir det lekse"kos" på meg. Skal på trening om et par timer og er hjemme sent ikveld, men legger ved en outfit før jeg drar. Vi snakkes! :**

 
"Monday morning,is really boring."

ahh, enig der^^ er alltid like slitsomt med mandager, skolen starter på nytt, masse lekser, må stå opp tidlig og ny treningsuke. Men man får det jo alltid til ikkesant? haha:)

Fikk tilbake forrige ukes skriveøkt idag, og fikk 5-! SÅÅ fornøyd, wii! Forrige semster fikk jeg femmer på kortet i Engelsk og var superfornøyd, hvis jeg fortsatt greier å beholde det blir jeg kjempeglad. Feiret litt for meg selv med sjokoladekake istad, sjokoladekake og et glass melk må være noe av det beste i verden♥♥

YOYO

Nå sitter jeg på de suupervarme varmekablene på badet og er straks klar for å innta dusjen. Ha en superhappy kveld, og tenk; imorgen er det tirsdag! ..og bare tre dager igjen til helg;) Vi snakkes♥

bestehanna♥

 
Heii! I nuet er pysjbuksa på og skal straks opp i stua å se på Ingen Grenser = rolig kveld! Elias (broren min) lagde også nettopp supergod frisk smothie og mamma har bakt sjokoladekake til søndagskvelden. Kan ikke bli bedre! :)


Håper dere får en strålende kveld!!♥♥

EDIT, 21.50:

Jo! Glemte å fortelle dere at denne uken blir utrolig kort på skolebenken for meg. Allerede torsdag tidlig morgen drar jeg til Estland for å delta i en RG konkuranse der. Bloggingen fra torsdag til mandagen etterpå blir dermed veldig lite(hvis ikke jeg får skaffet en gjesteblogger), men jeg håper dere ikke slutter å lese bloggen fordet♥ Blogger selvfølgelig som vanlig inntil onsdag kveld også er jeg tilbake mandag eller tirsdag. Gleder meg ihvertfall masse til Estland!:)
Hallo alle sammen!! Fri fra trening idag, så dagen har vel gått til å gjøre noe så spennende som...lekser. Jeg har også spist verdens beste ♥doots♥ dyppet i melk. SÅ godt! Gikk også laaang tur med sofus istad, deilig med frisk luft. (: 

Nå skal jeg straks i dusjen, før jeg skal ta litt ansiktsmaske og sånne ting, blir deilig♥ Kjedelig innlegg idag da, men har ikke gjort noe særlig spennende..


Halo bloggæææn!:))

Da begynner jeg å blogge igjen. Tidligere blogget jeg jo på: loverg.blogg.no men etter jeg "sluttet" i sluten av november og hadde bloggpause har jeg jo savnet å legge ut bilder og sånn et sted så da begynner jeg like gjerne her, på nytt.  Kommer til å blogge mye om det samme som tidligere; hverdag, outfits, innkjøp, litt om rg, kanskje noe om sminke en gang iblandt osv...som mange andre bloggere også gjør!;) 

Håper dere vil følge meg videre, tror dette blir morsomt! :)♥Da tenkte jeg å dele en super konkuranse med dere, hvor dere kan vinne et årsforbruk med redken-produkter! Vinnersjangsene er store,så jeg andbefaler dere å ta en titt på konkuranseregler >her<

adamkonkJeei, avhengi av gossip girl! Men faktisk, det er verdens beste serie, det er jo det!?! Har nettopp sett de to siste episodene som går på "FEM" kanalen, gleder meg allerede til neste. Hvorfor måå det slutte så spennende hver gang?

love♥♥

Er fortsatt syk, noe ejg har vært siden forrige torsdag, men med gossip og touren på tvén kjeder jeg meg ikke alt for mye ihjell her jeg ligger på soffaen. Knipset noen bilder av meg istad, ikke de nydeligste, men kun for å teste ut kameaet med litt forskjellig linser, her er to av bildene:

(jaah, fikk bare til å laste opp et bilde..)

Kom akkurat hjem fra en liten tur meg sofus(hunden min), og fikk registrert at jeg er langt fra frisk, haha, føler meg ihvertfall ikke bra.. Men nå skal jeg se litt på touren, senere får dere et innlegg om en bok jeg pyntet i forrigårs var det vel..

Hva syntes dere om gossip girl? Og tour de ski? :))

 

 

//by BIKBOK, GLITTER, and H&M// all presents//
  
  
  
  

 Happy new year!!!♥-2012-Tjue Hundre Og Tolv

Jeg heter Vilma, er 13 år, og kommer fra Asker. Bloggen min handler om hverdagen og mye annet som sminke, outfits osv. Håper du liker bloggen!

+ Legg meg til som venn


Arkiv


· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011


Kategorier


· #Wants · Bildeserier · Blogg · Inspirasjon · Interiør · JustGirlyThings · Kamera · MyWardrobe · New in · Om Meg · Outfit# · Sminke · Stjel stilen · videoblogg · Videoer

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits